Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.26 secunde)
Cascada de ciocolata baga bani în buzunarul proprietarului care o închiriaza pentru un eveniment deosebit.Cascada de ciocolata, prin franciza, este o afacere la cheie. În Bucuresti functioneaza cu succes de trei ani, iar în Craiova, din martie, anul acesta. ... Pentru proprietarul aparatului, cascada de ciocolata înseamna profit.
Cascada de ciocolata baga bani în buzunarul proprietarului care o închiriaza pentru un eveniment deosebit.Cascada de ciocolata, prin franciza, este o afacere la cheie. În Bucuresti functioneaza cu succes de trei ani, iar în Craiova, din martie, anul acesta. ... Pentru proprietarul aparatului, cascada de ciocolata înseamna profit.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
P538 Barchetta, o masina inspirata de proiectul P538S din 1966 al lui Giotto Bizzarini, va fi prezentata luna viitoare publicului larg.
Am primit un mesaj, prin e-mail, intitulat "Metode pentru Tampirea Populatiei (MTP)", pe care il puteti citi in continuare.
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
Magiunul de Topoloveni a fost clonat de reteaua Lidl Se zice ca un produs ajunge brand atunci cand toti si-l doresc atat de mult incat incepe sa fie copiat. Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului:
Este noul campion La patru luni dupa ce a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch, implicit centura de campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (32 de ani, 30 de victorii, o infrangere) a revenit in ring, printr-o victorie la puncte cu rusul Denis Gracev (30 de ani, 12 victorii, un egal).
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. Puteti citi un fragment din aceasta notita si cateva comentarii: ... In patul din dreapta lui tata, statea un om fara ambele picioare. De la diabet.
De ce mananca romanii multa paine? Romanii sunt mari amatori de paine. ... Lunar, un roman consuma in medie 7 kilograme de paine. ... Totusi, de cand mananca romanii atat de multa paine?
O fetita de 7 ani, venita in vacanta cu familia, din Italia, a murit dupa ce o statuie a cazut peste ea.
200 de euro, 100 de kilograme de varza, baloti de paie, un porc si mai multi pesti. Atata a dat mita un invatator la Inspectoratul Scolar Constanta pentru o nota de trecere pentru sotia lui la concursul de suplinitori.
Senatul va cheltui peste 200 de milioane de lei pe felicitarile care vor fi trimise de Sarbatorile de Pasti.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. ... Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern.
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: "Ma apuc si de autostrada suspendata.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania. Mai multe vagoane au iesit de pe sine si s-au prabusit.
google-analytics.com